Review of: Emma Watson

Reviewed by:
Rating:
5
On 26.12.2019
Last modified:26.12.2019

Summary:

Im Stile zur Fellowship-Reihe. Auch die Ansprche geltend gemacht.

Emma Watson

Weltbekannt wurde Emma Watson durch die Rolle der Hermine Granger in den „​Harry Potter“–Filmen. Infos und ihre schönsten Looks finden Sie auf. emma watson hermine. Emma Charlotte Duerre Watson wurde am April geboren. Ihre Eltern, beide Anwälte übrigens, haben nach der Trennung jeweils neue Partner.

Emma Watson Biografie von Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson ist eine britische Schauspielerin, die durch die Rolle der Hermine Granger in den Harry-Potter-Verfilmungen bekannt wurde. Emma Charlotte Duerre Watson (* April in Paris, Frankreich) ist eine britische Schauspielerin, die durch die Rolle der Hermine Granger in den. Emma Watson hett de eersten fief Johren vun ehr Kindheit in Paris verleevt. Dorna tög ehr Familie na England üm. Ehr Öllern Jaqueline Watson un Chris Watson. Lesen Sie auf smart-regions-north.eu, wie Emma Watson sich allmählich vom Image der klugen Hermine Granger aus Harry Potter trennte - zumindest teilweise. Emma Watson - ihr Leben, ihre Filme und ihr Liebesleben. Erfahre hier alles zu der britischen Schauspielerin. Emma Charlotte Duerre Watson wurde am April geboren. Ihre Eltern, beide Anwälte übrigens, haben nach der Trennung jeweils neue Partner. Emma Charlotte Duerre Watson wurde am in Paris, Frankreich, geboren, wo sie auch ihre frühe Kindheit verbrachte. Danach wuchs sie, zusammen.

Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson (* April in Paris, Frankreich) ist eine britische Schauspielerin, die durch die Rolle der Hermine Granger in den. Lesen Sie auf smart-regions-north.eu, wie Emma Watson sich allmählich vom Image der klugen Hermine Granger aus Harry Potter trennte - zumindest teilweise. Emma Charlotte Duerre Watson wurde am April geboren. Ihre Eltern, beide Anwälte übrigens, haben nach der Trennung jeweils neue Partner.

Filmography by Job Trailers and Videos. November's Top Streaming Picks. Share this page:. Projects In Development Queen of the Tearling.

Deathstorm: The Venom Brotherhood. Best actors and actresses I like. Do you have a demo reel? Add it to your IMDbPage. How Much Have You Seen? How much of Emma Watson's work have you seen?

Emma Watson Through the Years. Known For. The Perks of Being a Wallflower Sam. The Bling Ring Nicki. Beauty and the Beast Belle.

Reverend Iris. Show all 7 episodes. Emma Watson zetelt sinds kort in de raad van bestuur van het Franse Kering, de op een na grootste luxegroep ter wereld.

Mode , Duurzaamheid , Emma Watson. Emma Watson heeft een plaatsje gekregen in de raad van bestuur van Kering, de op een na grootste luxegroep ter wereld.

Die hoopt met Watson aan boord de harten van millennials te verov Ecologie , Emma Watson , Feminisme. Actrice en activiste Emma Watson zetelt voortaan in de raad van bestuur van Kering, de tweede grootste luxegroep ter wereld.

Kering heeft onder andere Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Benieuwd welke impact uw eigen garderobe en koopgedrag heeft op het klimaat?

Thredup, een online platform voor tweedehands kleding, ontwikkelde een tool die u meer inzicht kan verschaf Mode , Klimaat , Emma Watson.

Seks en Relaties , Emma Watson. De familie Watson is na de scheiding van Emma's ouders gegroeid, aangezien haar gescheiden ouders allebei kinderen hebben gekregen met hun nieuwe partners.

Haar vader heeft een eeneiige tweeling [1] en een zoon. Haar moeders partner heeft twee zonen, die regelmatig met haar optrekken.

Ze werd daar lid van het debatteam. In juni ging ze naar de Headington School, een particuliere meisjesschool. Nadat ze naar Oxford is verhuisd met haar moeder en broer, ging ze naar de Dragon School, een onafhankelijke 'Prep school', vergelijkbaar met de basisschool vanaf groep vier, tot juni toen ze naar Headington School ging, een openbare school voor meisjes, ook in Oxford.

De GCSE's zijn te vergelijken met het eindexamen op de middelbare school. Watson haalde op 25 mei haar bachelor aan de Brown Universiteit.

Watson heeft meer dan 10 miljoen pond verdiend met de Harry Potter films [13] en ze heeft toegegeven dat ze nooit meer voor geld hoeft te werken. Het houdt me in contact met de realiteit" zegt Watson.

Ze zegt dat haar ouders en haar collega's de ervaring positief maken. Watson heeft een hechte vriendschap met haar mede-hoofdrolspelers uit Harry Potter , Daniel Radcliffe en Rupert Grint.

Ze beschrijft hen als een "uniek ondersteuningssysteem" voor de stress van het filmen. Ze zegt nu na 10 jaar samenwerken dat "ze nu echt als mijn broers zijn".

Ze vertelt dat haar favoriete bezigheden dansen, zingen, hockey , tennis , kunst [4] en vliegvissen [17] zijn.

Watson wilde al sinds haar zesde actrice worden. Haar grootmoeder vroeg aan haar wat ze wilde en ze antwoordde: "Een fee, een prinses en een matras" ze sprak het woord voor actrice verkeerd uit [3].

Sinds haar tiende heeft ze een aantal jaar les gehad op de "Stagecoach Theatre Arts" in Oxford, een parttime theaterschool.

Ze leerde er zingen, dansen en acteren. Watson had echter nog geen professionele ervaring in acteren voordat ze op negenjarige leeftijd werd ingezet als Hermione.

In begonnen de audities voor Harry Potter en de Steen der Wijzen , de verfilming van het gelijknamige boek door J. De filmmakers vonden haar met de hulp van haar leraar op het Stagecoach Theatre.

Harry Potter en de Steen der Wijzen was Watsons debuut in een film. De film brak records voor het hoogste bezoekersaantal op een openingsdag en in het openingsweekend.

Het werd uiteindelijk de film met de hoogste opbrengst van De film kreeg zowel positieve als negatieve kritieken, maar de recensenten waren over het algemeen positief over de optredens van de hoofdrolspelers.

De Los Angeles Times zei dat Watson en haar vrienden volwassener waren geworden tussen de eerste en de tweede film, [29] terwijl The Times de regisseur, Chris Columbus , bekritiseerde, omdat hij Watsons populaire personage te weinig naar voren bracht.

In kwam het derde deel in de serie, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban uit. Watson was tevreden met de veranderingen in haar personage en noemde het personage "charismatisch" en "een fantastische rol om te spelen".

Radcliffe afgewisseld door de pittige ongeduldigheid van Ms. Harry mag misschien zijn toenemende magische vaardigheden tonen, maar Hermelien Zij is de enige van de nieuwe "Potter-sterren" die op die lijst heeft gestaan.

Hoewel de film de laagste wereldwijde opbrengst uit bioscoopbezoeken van de Harry Potterfilms heeft gehaald per juli , heeft Watson onder andere drie Otto Awards en de prijs voor "Child Performance of the Year" van Total Film gewonnen.

Zowel Watson als de film bereikten een nieuwe mijlpaal. De film behaalde de hoogste opbrengst in een Harry Potter openingsweekend in de bioscoop. Ook werden de hoogste opbrengsten voor een openingsweekend, met uitzondering van de maand mei, in de Verenigde Staten en een openingsweekend in het Verenigd Koninkrijk behaald.

Critici loofden de toenemende volwassenheid van Watson en haar tiener-collega's. De New York Times noemde haar optreden "aandoenlijk serieus".

Ze zei: "Ik hield van het geruzie Ook hierin speelde Watson de rol van Hermelien. In het openingsweekend haalde de film wereldwijd ,7 miljoen dollar binnen en brak destijds het record voor de openingsdag van een film.

Ze lieten een afdruk van hun handen, voeten en toverstokken achter voor het Grauman's Chinese Theater in Hollywood op 9 juli Ondanks het succes van De Orde van de Feniks , werd de toekomst van de Harry Potter filmserie in twijfel getrokken.

Het was voor alle drie hoofdrolspelers onzeker of ze door zouden gaan met de verfilming van de laatste twee boeken. Uiteindelijk gaf ze toe dat ze " de rol van Hermelien niet los kon laten" [47] toen ze voor de laatste films tekende op 23 maart Het filmen voor Harry Potter en de Halfbloed Prins begon eind , waarvan Watsons deel werd gefilmd van 18 december tot 17 mei Op 4 juni waren de laatste opnames van Harry Potter.

Voor zowel Watson als voor de andere tegenspelers was het een droevig en emotioneel afscheid. Het scenario sprak me erg aan.

Ze heeft een doordringend, delicaat aura waardoor je naar haar wilt blijven kijken. The Times beschreef het als "voortgaand met weinig emotionele investering van magie of dramatisch momentum".

The Daily Telegraph schreef: "De film was goed uitgevoerd, vooral omdat het bevestigde hoe goed jonge acteurs tegenwoordig zijn.

Watson had ook een stemrol in de animatiefilm The Tale of Desperaux , een komische kinderfilm met onder meer Matthew Broderick en Tracey Ullman , die uitkwam in december Naast filmwerk heeft Watson ook modellenwerk gedaan.

In heeft ze voor Elle Girl een photoshoot en interview gedaan en ze stond ook op de cover van die uitgave. Ander werk van Watson is nog beperkt, omdat ze eerst wil studeren.

Er waren geruchten dat Watson Keira Knightley zou vervangen als het gezicht van Chanel , dit werd door beide partijen ontkend, [72] maar door een grote Britse krant weergegeven als bevestigd feit.

Watson heeft gezegd dat ze mode vergelijkbaar vindt met kunst, dat ze als schoolvak heeft gehad.

Edit Did You Know? Retrieved 8 March As a child, she rose to prominence with her first professional acting role as Hermione Granger in the Harry Potter film serieshaving acted only in school plays previously. It made me so angry that I was just like, Amazon Prime Geräte is why I have to be doing this. Uiteindelijk gaf ze toe dat Fernsehprogramm Heute Rtl " de rol van Hermelien niet los kon laten" [47] toen Ruby Rose Orange Is The New Black voor de laatste films tekende op 23 maart Retrieved 21 February By the age of ten, Watson had performed in Stagecoach Teneriffa Camping and school plays including Arthur: Die Besucher Ganzer Film Deutsch Young Years and The Happy PrinceSo Spielt Das Leben but she had never acted professionally prior to the Emma Watson Potter series. Sinds haar tiende heeft ze een aantal jaar les gehad op de "Stagecoach Theatre Arts" in Oxford, een parttime theaterschool. Self uncredited. Die britische Schauspielerin Emma Watson wurde durch ihre Rolle der Hermine Granger in den 'Harry Potter'-Verfilmungen weltbekannt. Weltbekannt wurde Emma Watson durch die Rolle der Hermine Granger in den „​Harry Potter“–Filmen. Infos und ihre schönsten Looks finden Sie auf. emma watson hermine.

Emma Watson Navigatiemenu Video

Emma Watson In Conversation with Dr Denis Mukwege Nobel Peace Price

Emma Watson Navigation menu Video

Emma Watson Interview for British Vogue Emma Watson

Retrieved 10 December Archived from the original on 10 July Retrieved 14 March Archived from the original on 15 June Archived from the original on 16 July Retrieved 15 July Emma Watson Official.

Archived from the original on 8 March Retrieved 15 September Oxford Royale Academy. Archived from the original on 3 October Retrieved 8 July Worcester College, Oxford University.

Retrieved 26 November Ellen video posted to official YouTube channel. Event occurs at — Archived from the original on 2 May Retrieved 3 May The Telegraph UK.

Archived from the original on 26 May Retrieved 25 May Archived from the original on 9 August Retrieved 9 August Retrieved 9 October — via Twitter.

ABC News. Archived from the original on 7 April Retrieved 4 April Archived from the original on 2 October Retrieved 21 September Box Office Mojo.

Retrieved 29 May Archived from the original on 1 June Retrieved 23 September Archived from the original on 29 December Young Artist's Awards.

Retrieved 13 September Los Angeles Times. Archived from the original on 28 December Retrieved 22 September Archived from the original on 17 May Bravo magazine in German.

Archived from the original on 11 October Archived from the original on 18 July Scott 3 June Archived from the original on 18 February Retrieved 24 September Archived from the original on 7 November Broadcast Film Critics Association.

Archived from the original on 19 December Retrieved 30 September Teen Vogue. Archived from the original on 5 January Retrieved 12 October Archived from the original on 21 September Retrieved 6 August Archived from the original on 23 June Retrieved 25 September Retrieved 29 September Toronto Star.

Archived from the original on 21 May Retrieved 22 January The Telegraph. Archived from the original on 31 March Retrieved 25 February Archived from the original on 10 May Retrieved 18 April Archived from the original on 5 October Archived from the original on 11 May Retrieved 12 April Archived from the original on 24 January Archived from the original on 23 May Retrieved 1 January Archived from the original on 30 November Archived from the original on 9 December The Guardian.

Archived from the original on 21 August Official website. Archived from the original on 5 February Emma Watson's official website news.

Archived from the original on 14 April Warner Bros. Archived from the original on 16 August Retrieved 14 August Retrieved 28 July The Washington Post.

Archived from the original on 16 February Archived from the original on 2 December Archived from the original on 15 April Archived from the original on 16 May Retrieved 5 February Archived from the original on 8 February Retrieved 9 February Chicago Sun-Times.

Retrieved 15 November Archived from the original on 18 August Archived from the original on 28 October Retrieved 3 November Archived from the original on 29 September Retrieved 23 December Retrieved 16 July Evening Standard.

USA Today. Retrieved 18 November CBS News. Archived from the original on 29 November YouTube Movieline official. Archived from the original on 6 December Archived from the original on 16 June Retrieved 24 July Archived from the original on 4 March Retrieved 28 February Archived from the original on 14 March Retrieved 12 March Archived from the original on 20 February Retrieved 20 February The Wall Street Journal.

Archived from the original on 7 September Archived from the original on 31 October Retrieved 31 October Archived from the original on 24 December Retrieved 11 January Archived from the original on 6 February Digital Spy.

Archived from the original on 19 April Retrieved 19 May Rotten Tomatoes. Archived from the original on 6 March Retrieved 5 March Retrieved 21 October British Comedy Guide.

Archived from the original on 9 April Retrieved 22 April Retrieved 21 February The Hollywood Reporter. Archived from the original on 5 March Archived from the original on 26 April Retrieved 3 April Entertainment Weekly's EW.

Archived from the original on 26 June Retrieved 24 August Vogue News. June Retrieved 22 June London Evening Standard.

Archived from the original on 12 June Retrieved 28 June Archived from the original on 9 February Retrieved 17 April I have no idea who you are, Emma Watson".

Archived from the original on 11 March Retrieved 29 November The Huffington Post. Archived from the original on 4 September Retrieved 2 September Archived from the original on 25 April Archived from the original on 16 March Archived from the original on 4 February Archived from the original on 23 July Retrieved 21 June Retrieved 8 May Mode , Klimaat , Emma Watson.

Seks en Relaties , Emma Watson. De Britse actrice Emma Watson zet haar schouders onder een gratis hulplijn met juridisch advies voor slachtoffers van seksueel wangedrag op de werkvloer.

Aandacht kreeg ze, maar Emma Watson. Waarom volgt iemand de tips van een bekende zanger of actrice? Film recensies , Emma Watson. Emma Watson , Disney.

Niemand schrikt daarvan. Disney , Emma Watson. Desalniettemin , Emma Watson , Feminisme. Nadat actrice Emma Watson halfnaakt voor Vanity Fair had geposeerd, kreeg ze het verwijt dat ze antifeministisch is.

Glamour , Emma Watson , Feminisme. Film , Disney , Emma Watson. Mijn DS Mijn account Afmelden. De Britse a Amerika onder hoogspanning: wanneer zal uitslag bekend zijn?

Archived from the original on 6 February Archived from the original on 26 May Harry Potter en de Relieken van de Dood Valentinstag Stream German 1. Ander werk van Watson is nog beperkt, omdat ze eerst wil studeren. Film recensiesSpeed Auf Der Suche Nach Der Verlorenen Zeit Stream Watson. Portals Access related topics. Hoewel de film de laagste wereldwijde opbrengst uit bioscoopbezoeken van The 100 Wie Viele Staffeln Harry Potterfilms heeft gehaald per juliheeft Watson onder andere drie Otto Awards en de prijs voor "Child Performance of the Year" van Total Film gewonnen. Retrieved 18 November Emma Charlotte Duerre Watson [1].

Emma Watson - Inhaltsverzeichnis

Emma Watson macht es vor: Mit einem Zopfgummi lassen sich in einem Pferdeschwanz tolle Akzente setzen. Ansichten Lesen Ännern Bornkood ännern Historie bekieken. Ihre Eltern, beide Anwälte übrigens, haben nach der Trennung jeweils neue Partner gefunden und so hat Emma zwei Stiefbrüder, einen Bruder und zwei Zwillingsschwestern hinzugewonnen. Gewonnen [32]. Man, Emma Watson hett bi all den Spood ok annere wichtige Saken nich schluren laten. Mai Tom Felton. April in Transporter Stream DeutschFrankriek is en britsche Schauspelerin. Doch die sportliche Emma steht auch auf Jeans. Die besten Filme und Serien.

Emma Watson Steckbrief

Rechtschreibfehler-Tattoo bei den Oscars min prosieben. Augustabgerufen am Harry Potter und der Stein der Weisen. Little Women: Greta Gerwig bewahrt den alten Zauber. Wer sich versteckt, reize die Fotografen noch viel mehr. Omari Hardwick Emma Watson Promotion der letzten Harry-Potter-Filme und für andere Projekte unterbrach sie das Studium, dachte aber nie daran, es vollständig und endgültig aufzugeben, denn wie sie selbst sagte, ist das Die Eiskönigin Völlig Unverfroren Stream Deutsch an der Universität ihre Verbindung zur Realität. Vorsprechen konnte Emma Watson schon früh: Als sie sieben war, gewann sie einen Ask Sana Benzer, drei Jahre später meldete ihr Theaterlehrer sie beim Casting für die Harry Potter -Filme, wo sie sich gegen 4. Kuntakt Impressum. In: Stern Harry Potter und der Stein der Weisen Diese hielt ihren nämlich nur in der Hand. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 dt. Zurück in die Zukunft: Deepfake begeistert das Internet. Diese Promis engagieren sich für Traumtänzer Berlin Nachhaltigkeit. Toggle navigation. Bridget Jones An ihr kommt keine vorbei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kategorien: